Szállás-Utazás

Villa Gelb & Blauhttp://villagelbblau.hu/

Ha Bükön keres szállást, mindenkor szívesen állunk az Ön rendelkezésére. Kiadó szobáink vendégházunkban úgy egyéni mind családok számára biztosítanak nyugodt, igényes környezetet.

Vendégházunk Bükfürdőtől kb. 1000 m-re található az Ifjúság u. 46-ban. Kétszintes vendégházunkban családias környezetben érezheti otthonosan magát. Lent a földszinten található fogászati rendelőnk, fogászati recepciónk és várónk. A földszinten terasz és kertkapcsolat szolgálja leendő vendégeink kényelmét. Fent az 1. emeleten három szoba áll a vendégek rendelkezésére, ezek közül kettő szintén egybenyitható ajtóval családok, rokonok számára. Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba WC, erkély tartozik. Itt is egy teljesen felszerelt konyha nappalival gondoskodik a kényelemről.

Hotel Caramell

Pihenni bárhol tud. Nálunk újjászületik. Holisztika – A test, lélek, szellem egysége, harmóniája. Gyógyászat, Wellness… mindez egy helyen. Szeretnénk, ha már nevünk hallatán egy barátságos, kellemes környezetre gondolna, ahol a szolgáltatások különlegesek, a berendezés összhangot sugall és a törődés természetes. Szállodánk az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája, ahol több mint 60 hagyományos és újszerű szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket. A szolgáltatások nagy része nem új, hanem elfelejtett, ősi dolgokat keltenek életre. Már belépéskor érezheti, hogy egy másutt nem tapasztalt környezetbe lép: szállodánk ugyanis a Feng Shui alapelveit figyelembe véve került megépítésre és kialakításra. Ezáltal meleg színek, barátságos környezetet várja az ideérkezőt. Elsőként nálunk veheti igénybe egy helyen a magas színvonalú gyógyászati és wellness szolgáltatásokon túl, teljes körű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat. Ismerje meg Ön is a Hotel Caramell**** különleges világát, és kerüljön harmóniába Önmagával és a külvilággal!