Esztétikai fogászat

Peroxidmentes fogfehérítés

Fogaink az idő, a korunk előrehaladtával, ill. étkezéseink és egyéb káros szokásaink következtében (pl.: dohányzás, kávé, tea, szénsavas üdítőitalok, gyógyszerek) elszíneződnek.

Fogaink eredeti fehérségét fehérítő eljárással tehetjük újra a régivé. A legmodernebb eljárás, a már peroxidot nem tartalmazó, más néven a peroxidmentes fogfehérítés, amely egyre nagyobb teret hódít, hiszen fogaink védelme egyre nagyobb jelentőséggel bír. A peroxidmentes fogfehérítéshez használt zselé kevésbé agresszív, mint a hidrogén-, vagy karbamid-peroxid alapú fehérítő, mégis képes akár 2-9 árnyalatnyit fehéríteni a fogakon a zománc károsítása nélkül.

Az eljárás során, amennyiben szükséges a fehérítést megelőzi egy szájhigeniai kezelés, melynek során eltávolítjuk a fogakról a fogköveket és elszíneződéseket.

Ezután lenyomatok készülnek a fogívekről, melyre a fogtechnikai laborban 1 napon belül elkészül a fogfehérítő sín, majd a rendelőben részletes tájékoztatást adunk a sín és a zselé használatát illetően.

Fémmentes koronák/hidak

A tökéletes esztétikai élményt nyújtó fémmentes korona fémváz nélkül készülő fogpótlás, mely készülhet teljes kerámiából (tiszta porcelán koronák) vagy cirkóniumból (számítógéppel tervezett ill. előállított CAD/CAM technológiával).

Koronáinkra 5 év garanciát biztosítunk!

Előnyei:

  • A legtermészetesebb hatást kelti, mivel fényáteresztő képessége a természetes fogakéhoz hasonló
  • Nem okoz allergiát, ezáltal gyulladásmentes marad a koronák körül a fogíny
  • Magas szakítószilárdság, terhelhetőség, kopásállóság és színtartósság jellemzi
  • Évek múlásával sem alakul ki sötét ínyrajzolat, ami fémkerámia pótlásoknál előfordul

Esztétikus tömések/betétek

A fogak szövetének bárminemű károsodásának esztétikus helyreállítására ma már szintén számos lehetőség nyílik.

Ezt a célt szolgálják a modern fogászatban a kompozit tömőanyagok ill. kompozit/kerámia/cirkónium betétek.

Fogászatunk csak a legmodernebb, legjobb minőségű ill. legjobb esztétikát biztosító anyagokat használ, melyek hosszútávon biztosítják a kezelés tartósságát.

Töméseinkre 3 év, betéteinkre 5 év garanciát biztosítunk!